Tiia Savukoski

View Original

Tanssii Sushien Kanssa eli erilaiset elokuvatärpit

Elokuvan ystäville tiedoksi, että Nelonen näyttää illalla loistavan elokuvaklassikon Tanssii Sushien Kanssa, jossa Kevin Costner näyttelee japanilaisravintolan tarjoilijaa, jolla on tasapaino-ongelmia.

Muita suosittelemisen arvoisia huippuelokuvia ovat

Dye Hard, jossa Bruce Willis esittää alkoholisoitunutta kampaajaa, joka on erikoistunut monimutkaisiin värikäsittelyihin ja jolle tulee todella rankka työpäivä.

Taru Sorbusten Herrasta -trilogia sijoittuu Helsingin Piritorille ja kertoo tarinan lyhytkasvuisesta pulsusta, joka etsii elämänsä tärkeintä pulloa, jonka muutkin denat haluavat omakseen.

Oscareitakin voittanut Rita Hayworth - Avain Rakoon on klassikkoelokuva, jossa Morgan Freeman ja Rita Hayworth-juliste auttavat Tim Robbinsin esittämää hiljaista, mutta älykästä miestä pääsemään eroon poikuudestaan 50-luvun amerikkalaisessa vankilassa.

Tiivistunnelmaisessa Tarantino-pläjäyksessä Pulp Dictionissa nähdään useita eturivin tähtiä sanelemassa ääneen halpaa viihdekirjallisuutta. Niin ikään Tarantinon elokuvat Dill Bill 1 ja 2 kertovat poikkeuksellisen mielikuvituksellista tarinaa tilliystävällisestä kalatorin työntekijästä ja joukosta tillinvastaisia taistelulajien ammattilaisia.

Ehhehe. Leppoisaa leffasunnuntaita ja loppiaista kaikille!